BYGGERI’18 sætter tilfredshedsrekord

De besøgendes udbytte ved BYGGER’18 har aldrig været højere. Det viser en ny tilfredshedsundersøgelse foretaget blandt besøgende, udstillere og medlemmer af Danske Byggecentre i forbindelse med BYGGER’18 i Fredericia.

Flere end 26.000 professionelle fagfolk fra hele byggebranchen valfartede i marts 2018 til Skandinaviens vigtigste byggefagmesse, BYGGERI-messen, i MESSE C, Fredericia. Messen havde i 2018 flere end 300 producenter og leverandører som udstillere.

93 % af de besøgende er tilfredse

Danske Byggecentre har efterfølgende gennemført en række tilfredshedsundersøgelser blandt de besøgende, udstillere og medlemmer for at skabe sig et indtryk af branchens tilfredshed med messen.

Se glimt fra BYGGERI’18 her: You Tube

Tilfredshedsundersøgelsen viser, at intet mindre end 93 % af de besøgende er tilfredse med udbyttet af deres besøg på messen, og at hele 84 % forventer at lægge vejen forbi BYGGERI’20. Det er rekord!

"De flotte resultater vidner om, at byggeriet fortsat kan hente en masse inspiration, viden og et godt netværk på BYGGERI-messen. Det er branchens samlingspunkt, hvor producenter og leverandører kommer i direkte dialog med de helt rigtige professionelle fagfolk, forhandlere og projekterende, som omvendt bliver klædt fagligt på i forhold til nye produkter og løsninger", siger Palle Thomsen, adm. direktør for Danske Byggecentre.

Udstillernes faglige og informative niveau er i top

Den store tilfredshed med byggefagmessen kan også spores blandt Danske Byggecentres medlemmer. Her er 93 % tilfredse med deres udbytte af messebesøget, ligesom tilfredsheden med det faglige og informative niveau hos udstillerne ligger på hele 90 % - en stigning på 10 procentpoint i forhold til BYGGERI’16.

"I år ydede vores mange engagerede udstillere en ekstraordinær indsats med de flotteste og mest inspirerende messestande, jeg endnu har oplevet ved en BYGGERI-messe. Samtidig så jeg topmotiverede og snakkesalige udstillere på standene, hvilket smitter af på ens faglige oplevelse," siger Palle Thomsen.

Se indtryk fra onsdagen på messen: You Tube

Blandt udstillerne var 93 % tilfredse med deres deltagelse i Fredericia, og hele 87 % mener, at BYGGERI-messen er vigtig i forhold til profilering over for kunder.

OM UNDERSØGELSERNE

Besøgende:

93 % var tilfredse/meget tilfredse med BYGGERI'18 og udbyttet af deres besøg på messen

87 % var tilfredse/meget tilfredse med udstillernes faglige/informative niveau

75 % var tilfredse/meget tilfredse med nyheder og inspiration på messen

84 % forventer at besøge BYGGERI'20

Medlemmer:

90 % var tilfredse/meget tilfredse med fagligt/informativt niveau hos udstillerne

93 % var tilfredse med BYGGERI'18 og udbyttet af deres besøg

Udstillere:

93 % var generelt tilfredse med deres deltagelse på messen

87 % mener, at messen er en meget vigtig/vigtig profilering over for kunder

Tilmelding til BYGGERI’20 er startet!

BYGGERI’20 afholdes den 10.-13. marts 2020 i MESSE C i Fredericia. Invitationer til deltagelse på BYGGERI’20 blev udsendt til udstillere på BYGGERI’18 inden årsskiftet, og tilmeldingerne strømmede ind.

Er du leverandør til byggebranchen?

Og ønsker du at bestille en stand til BYGGERI’20, i MESSE C, Fredericia, beder vi dig sende en os en mail på info@byggerimessen.dk, hvor du angiver firmanavn samt de produkter, du ønsker at udstille.

På gensyn på BYGGERI’20 – Branchens egen messe!

Messeudvalget

Messeudvalget består af 9 personer, som varetager planlægningen af BYGGERI-messen.

  • Palle Thomsen, Danske Byggecentre, Formand
  • Ingelise Alsø, Danske Byggecentre
  • Michael Buhl, XL-BYG CF Petersen & Søn, Repræsentant for Danske Byggecentre
  • Lars Nielsen Jepsen, STARK, Repræsentant for Danske Byggecentre
  • Preben Nielsen, Bygma A/S, Repræsentant for Danske Byggecentre
  • Claus Uhre Schmidt, Davidsen, Repræsentant for Danske Byggecentre
  • Jens Christensen, Dewalt, Udstillerrepræsentant
  • Peer Leth, Troldtekt A/S, Udstillerrepræsentant
  • Lars Peetz-Schou, Rationel Vinduer A/S, Udstillerrepræsentant