Deltagere på turen til Magdeburg studerer leverandørens produkt nærmere.

FUT endnu stærkere

Dette indlæg er leveret af FUT.

Det er blevet koldt og mørkt, og det er snart tid til at skrive 2019 i kalenderen. Endnu et FUT år er forsvundet - hurtigere end vi kunne blinke.

Heldigvis føler vi i FUTs bestyrelse, at vi kan kigge tilbage på endnu et succesfyldt år. En forholdsvis ny bestyrelse, med en ny formand, denne gang i form af en kvinde, har haft et travlt år, hvor vi alle har måttet yde vores bedste for at skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores medlemmer.

Fantastiske medlemsture

Vi startede året med en medlemstur til Magdeburg, hvor Pro-File tog sig kærligt af de par håndfulde medlemmer, der havde valgt at deltage. Til trods for at der ikke var fyldt op på denne tur har tilbagemeldingerne været mange og positive.

Eleverne på FUTs valgfag bliver udfordret.

Fantastiske medlemsture

Vi startede året med en medlemstur til Magdeburg, hvor Pro-File tog sig kærligt af de par håndfulde medlemmer, der havde valgt at deltage. Til trods for at der ikke var fyldt op på denne tur har tilbagemeldingerne været mange og positive.

Vi kan med stor glæde fortælle, at næste års medlemstur allerede er udsolgt! Vi glæder os allerede til endnu en tur til det tyske.

Hvis vi vil holde på medlemmer samt lokke nye til må vi udvikle os, derfor var forsøget at lave nogle netværksaftener, korte arrangementer, men med indhold. Det må vi sande blev en realitet, da vi arrangerede to LinkedIn kurser – hhv. på Sjælland og i Jylland – der var stor opbakning og det vil være en af de ting, vi vil bruge endnu mere tid og energi på i det nye år.

Flere medlemmer til Erhvervsklubben

Solstrålehistorien fra 2018 er klart vores Erhvervsklub – den er vokset enormt! Det er skønt at se interessen og opbakningen fra virksomhederne i branchen! De vil gerne være med, men de kommer ikke af sig selv. Det er derfor et benhårdt fodarbejde fra bestyrelsens side, der skal krediteres denne vækst af medlemmer! Stor tak til alle de nye medlemmer – lad os blive endnu flere!

FUT som valgfag – nu to gange om året

2018 var også året, hvor vi er startet op med to studieture som valgfag i samarbejde med fagskolerne – og det har været med kæmpe succes – vi har fået særdeles positive tilbagemeldingerne – det skal også nævnes at dette kun er muligt grundet vores bidragsyder DB Fonde – tak!

Eleverne var hhv. i Polen og Tyskland og blev beriget både socialt og intellektuelt. Vi glæder os allerede til at arrangere næste års ture til eleverne.

Blodbøgen er planet af FUTs formandinde med hjælp fra værterne fra Københavns Listefabrik.

Generalforsamlingen blev årets begivenhed

Traditionen tro sluttede vi året officielt af med generalforsamling, hvor Københavns Listefabrik havde gjort alt i deres magt for at næsten 100 medlemmer og gæster fik en fantastisk dag. Der blev grint og grædt og netværket hele dagen, vi kunne ikke have haft en bedre dag – og igen er det noget vi skaber sammen.

Tak fra os til jer for endnu et fantastisk år – vi ses i det nye.

Derfor skal du være medlem af FUT

Som medlem af FUT har man en lang række fordele og muligheder, der ofte gør, at man er et skridt foran andre trælast- eller byggemarkedsfolk, der ikke er medlem af foreningen.

På arbejdsmarkedet er det altid en fordel at kende nogen eller nogen, der kender nogen. Det lyder måske banalt, men det er de samme tre ord, der hjælper dig videre i branchen - om det er nyt job, nye anskuelser på arbejdsopgaverne eller kontakt til nye leverandører. De tre ord er: netværk, netværk, netværk.

Arrangementer og rejser til reduceret pris

Vi arbejder hårdt i FUT på at afholde arrangementer, der gør, at du kan møde folk, der gavner dit professionelle virke. Om du deltager i et arrangement her i Danmark eller tager med os til udlandet, garanterer vi at du vil møde folk fra andre kæder, måske oven i købet nogen du er konkurrent med i hverdagen. Du møder leverandører, besøger deres fabrikker og får indsigt i produkter du måske ikke normalt sælger. Kort sagt: din horisont udvides konstant. Som FUT-medlem har du mulighed for at deltage i disse arrangementer til en særdeles attraktiv pris.

Og ikke mindst er det muligt gennem FUT at skabe nogle venskaber, der kan vare livet ud. Vi har flere aktive medlemmer, der har årtier af aktivitet i foreningen på bagen.

Netværk er også godt selskab. Bare spørg de FUT medlemmer som deltager på FUTs arrangementer.

FUT fordelsprogram

Vi arbejder hele tiden på at gøre det attraktivt for dig at betale dit kontingent og støtte op omkring FUT. Seneste tiltag er, at vi er begyndt at udvikle et fordelsprogram for medlemmerne af FUT. Meningen er, at du skal opnå nogle kontante fordele som medlem af FUT.

Første skud på stammen er samarbejdet med Borg & Bigum, hvor du har mulighed for at handle hundredvis af varer til nogle exceptionelle priser. For dig betyder det, at du med en enkelt ordre i medlemsshoppen, set i forhold til butikspriser, kan tjene dit FUT kontingent hjem.

Hvis du kan sætte flueben ved bare en af nedenstående udsagn, er det eneste rigtige for dig at være medlem af FUT:

Du vil skabe dig et netværk i branchen, der helt sikkert vil hjælpe dig i fremtiden!

Du vil med til arrangementer i både indland og udland til særdeles favorable priser!

Du vil have del i vores fordelsprogram og få tilbud, som du kun igennem FUT kan få adgang til!

Du vil støtte trælast- og byggemarkedsbranchen og derved sørge for, at vi erhverver flere folk og branchen udvikles!

Du vil have adgang til en samlet database for job i branchen!

Ja? Så er FUT noget for dig!

Meld dig ind her

FUTs bestyrelse

  • Michelle Olsen, Formand
  • Christian Lyng, Næstformand og PR-ansvarlig
  • Daniel Green Larsen, Kasserer, Arrangementer, Events & PR
  • Niels Jørgen Lerche-Thomsen, Erhvervsklubben
  • Bo Louring, Arrangementer, Events
  • For at kontakte FUT skriv til fut@fut.dk eller ring til sekretariatet på 45 80 78 77.
Om FUT

FUT er en aktiv branche­forening, der giver dig mulighed for at deltage i spændende fag­arrangementer, studierejser i ind- og udland og meget mere.

FUT’s medlemmer er elever, funktionærer og selvstændige beskæftiget indenfor trælast, bygge­markeder og bran­chens leverandører.

FUT fejrede sit 65 års jubilæum i 2016.